Matematik

Integralregning og funktioner

09. januar 2017 af densødepigee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg er igang med denne opgave, og ville høre om nogen vil hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2017 af mathon

skal der tekstkorrigeres til:

                                              v(t)=-0{,}2113t^4+5{,}07t^3-32\mathbf{\color{Red} t^2}+19t+310{,}0\; ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2017 af Number42 (Slettet)

Kurven ser ikke rigtig ud uden ovenstående rettelse. Med rettelsen ligner den lidt en Cos kurve. 

Max og min findes ved at differentiere v(t) og sætte v'(t) =0

v'(t) =19 - 64 t + 15.21 t2 - 0.8452 t=0

Den løses til 0,3209; 6,00; 11,67

6 er selvfølgelig et sommer minimum (1st Juli) og de to andre maxima for januar og december. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2017 af Number42 (Slettet)

forbrugs kurve vedheftet

Vedhæftet fil:oil curve.jpg

Skriv et svar til: Integralregning og funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.