Matematik

Hvor meget vejer græskaret

12. januar 2017 af Genjutsu - Niveau: C-niveau

En græskar vejer 3/4 kg plus en 3/4 græskar. hvor meget vejer græskaret?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2017 af mathon

Når græskarets vægt er x
har man:
                                                 v\ae gt\; \; \; \;\; =\; \; \; \; \; v\ae gt

                                           \frac{3}{4}+\frac{3}{4}\cdot x\; \; \,\: =\; \; \; \; \; \; \; x         

                                          3+3 x=4x

                                          3=4x-3x

                                          3=x


Skriv et svar til: Hvor meget vejer græskaret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.