Matematik

Ligning

13. januar 2017 af seriøs (Slettet) - Niveau: B-niveau

5 ln (x2) = 4 ln (x3) + 6

5 * 2 ln (x) = 4 * 3 ln (x) + 6

10 ln(x) = 12 ln (x) + 6

Hvordan kommer jeg videre ...


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2017 af peter lind

Træk de 12 ln(x) over på venstre side og divider resultatet med -2


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2017 af Number42 (Slettet)

-2 ln(x) = 6
Ln(x) = -3
X = e^(-3)

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.