Fysik

Fysik, Beregn tonens frekvens

17. januar 2017 af Seydarhøvd (Slettet) - Niveau: C-niveau

En lydbølge har en periode på 2,51 ms. Beregn tonens frekvens.
 

Hjælp? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2017 af mathon

Frekvensen beregnes bl.a.

                                                   f=\frac{1}{T}=\frac{1}{2{,}51\cdot 10^{-3}\; s}=\frac{10^3}{2{,}51}\; s^{-1}=398{,}406\; Hz      


Skriv et svar til: Fysik, Beregn tonens frekvens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.