Matematik
Trigonometri: Hvorfor er højden c = ab/c
20. januar 2017 af
JaneTz (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hvorfor er hc = a*b/c.
Hvorhenne kan jeg finde den formel, og kan det begrundes?
Svar #1
20. januar 2017 af Number42 (Slettet)
Det kommer nok an på hvad a,b,c er ikke?
Men det gælder fx for en retvinklet trekant hvor vinkel C er 90 grader.
Prøv at regne arealet af trekanten ud 2T = a*b= hc*c
Men det gælder fx for en retvinklet trekant hvor vinkel C er 90 grader.
Prøv at regne arealet af trekanten ud 2T = a*b= hc*c
Skriv et svar til: Trigonometri: Hvorfor er højden c = ab/c
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
