Matematik

Hvordan Finder jeg stamfunktion?

23. januar 2017 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg F(x)?

f(x)=6x5+12x3+6x2


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2017 af mathon

             \int k\cdot x^n\mathrm{d}x=\frac{k}{n+1}x^{n+1}\; \; \; \; \; n\neq-1   


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2017 af mathon

            \int \left (6\cdot x^5+12\cdot x^3+6x^2 \right )\mathrm{d}x=\int 6 x^5\mathrm{d}x+\int 12 x^3\mathrm{d}x+\int 6 x^2\mathrm{d}x+k


Skriv et svar til: Hvordan Finder jeg stamfunktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.