Matematik

HURTIGT HJÆLP TIL NEM MATEMATIK!!

24. januar 2017 af mikiemause (Slettet) - Niveau: B-niveau

HEJ! 

Har lige hurtigt brug for hjælp. 

I opgaven står der at jeg skal udregne følgende:

\left | 2-3 \right | 

\left -|2-3+4 \right | 

Ved ikke heeeelt hvordan jeg skal... hjælp!


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2017 af StoreNord

2-3 = -1.     Men den numeriske værdi af  -1  er 1.


Svar #2
24. januar 2017 af mikiemause (Slettet)

skal man så skrive den nummeriske værdi, eller er svaret bare (-1)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2017 af GalVidenskabsmand (Slettet)

|2-3| = |-1| = 1

-|2-3+4| = -|3| = -3


Svar #4
24. januar 2017 af mikiemause (Slettet)

tak tak taaak!


Skriv et svar til: HURTIGT HJÆLP TIL NEM MATEMATIK!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.