Matematik

udregning af (x+2)*(x-2)

28. januar 2017 af jesper149 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan hjælpe mig med at udregne dette regnestykke?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. januar 2017 af mathon

          \left (x+2 \right )\cdot \left (x+(-2) \right )=x\cdot x+x\cdot (-2)+2\cdot x+2\cdot (-2)=x^2-2x+2x-4=

                                                                         x^2-4


Svar #2
28. januar 2017 af jesper149 (Slettet)

mange tak!!


Skriv et svar til: udregning af (x+2)*(x-2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.