Fysik

Indledende mekanik

29. januar 2017 af Eliasz - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Jeg har en fysik opgave, som jeg ikke kan komme igennem. Jeg håber nogle kan hjælpe :-))


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2017 af mathon

Brug
                   \left | \overrightarrow{a}+\overrightarrow{b} \right |=\sqrt{\left |\overrightarrow{a} \right |^2+\left |\overrightarrow{b} \right |^2+2\left | \overrightarrow{a} \right |\left | \overrightarrow{b} \right |\cdot \cos\left ( \overrightarrow{a},\overrightarrow{b} \right )}      to gange.


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. januar 2017 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. januar 2017 af peter lind

Det nemmeste vil være at skrive det ud som vektorer og addere vektoren. Du skal nok passe på med at vinklerne ikke er angivet som i et normalt koordinatsystem. Hvis du vil bruge et normalt koordinatsystem vil den første vektor være 147(cos(5º), sin(5º) )


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. januar 2017 af mathon

                            (147 \angle 5^\circ)+(106 \angle 77^\circ)+(166 \angle14 5^\circ)


Skriv et svar til: Indledende mekanik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.