Matematik

Afledede funktion

02. februar 2017 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle, jeg vil spørge om denne udregning kan passe, hvis ikke, forklar' gerne hvorfor!

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2017 af mathon

Ved anvendelse af produktreglen
har du:
              f{\, }'(x)=\left ( 5\cdot \frac{1}{2\sqrt{x}-2} \right )\cdot \left ( -\frac{3}{x}+2 \right )+\left ( 5\sqrt{x}-2x \right )\cdot \left ( \frac{3}{x^2} \right )


Svar #3
02. februar 2017 af Anonyminized (Slettet)

#2

Ved anvendelse af produktreglen
har du:
              f{\, }'(x)=\left ( 5\cdot \frac{1}{2\sqrt{x}-2} \right )\cdot \left ( -\frac{3}{x}+2 \right )+\left ( 5\sqrt{x}-2x \right )\cdot \left ( \frac{3}{x^2} \right )

Differentierer du dem hver for sig?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2017 af mathon

               f(x)=g(x)\cdot h(x)

               f{\, }'(x)=\left (g(x)\cdot h(x) \right ){}'=g{\, }'(x)\cdot h(x)+g(x)\cdot h{\, }'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. februar 2017 af mathon

tastekorrektion ad #1:

Ved anvendelse af produktreglen
har du:
              f{\, }'(x)=\left ( 5\cdot \frac{1}{2\sqrt{x}}-2 \right )\cdot \left ( -\frac{3}{x}+2 \right )+\left ( 5\sqrt{x}-2x \right )\cdot \left ( \frac{3}{x^2} \right )


Skriv et svar til: Afledede funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.