Matematik

Bestem en forskrift for den stamfunktion, hvis graf går gennem punktet P(0,10)

02. februar 2017 af atxn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der ved hvordan man løser denne?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2017 af janhaa

F(x)= int f(x) dx = 5e^x + x^4/4 + c

F(0) = 5 + c = 10

c = 5

dvs

F(x) = 5e^x + x^4/4 + 5


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for den stamfunktion, hvis graf går gennem punktet P(0,10)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.