Fysik

fysik hjælp

02. februar 2017 af Miaaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

En lastbil kører med 70km/t. Bilen bremser i 5 sek. med en acceleration på 4,0 m/s^2. Bestem bilens fart efter den har bremset i 5 sek?

en der kan hjælpe med denne opgave 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2017 af peter lind

Hastighedsændring   a*t    a accellerationen t tiden


Svar #2
02. februar 2017 af Miaaaaaaa (Slettet)

Hvordan regnes den ud præcist? er helt lost


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2017 af peter lind

Du indsætter blot den i opgaven givet accelleration og tid for at finde hvor meget hastigheden ændrer sig med


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2017 af mathon

                                v(t)=v_0+a\cdot t

                                v(5\; s)=\left ( 19{,}4444\; \tfrac{m}{s} \right )+\left ( -4{,}0\; \tfrac{m}{s^2} \right )\cdot \left ( 5\; s \right )


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. februar 2017 af mathon

                                v(t)=v_0+a\cdot t

                                v(5\; s)=\left ( 19{,}4444\; \tfrac{m}{s} \right )+\left ( -4{,}0\; \tfrac{m}{s^2} \right )\cdot \left ( 5\; s \right )<0

hvilket betyder, at bilen er standset,
da
                                v(4{,}86111\; s)=\left ( 19{,}4444\; \tfrac{m}{s} \right )+\left ( -4{,}0\; \tfrac{m}{s^2} \right )\cdot \left ( 4{,}86111\; s \right )=0
                            


Skriv et svar til: fysik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.