Matematik

Areal integralregning

05. februar 2017 af suzukirace - Niveau: B-niveau

Opgaven lyder

Bestem arealet af den figur, der afgrænses af grafen for f(x)=x^3+1, x-aksen og linjerne.

x=0 og x=1

Hvad skal jeg gøre? og hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2017 af mathon

Det søgte areal A
er:
                                A=\int_{0}^{1}\left (x^3+1 \right )\mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2017 af StoreNord

Een stamfunktion til x³ er 1/3x2


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2017 af mathon

En stamfunktion til x^3 er  \tfrac{1}{4}x^4\; \left ( +k \right )


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2017 af StoreNord

Ja, der var jeg dum - i #2.      undskyld.        :)


Svar #5
05. februar 2017 af suzukirace

Så jeg regner bare det du skrev mathon? Havde nemlig også tænkt det var sådan, men virkede for nemt :) Men takker!


Skriv et svar til: Areal integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.