Kemi

opløsning.

12. februar 2017 af pashtoon123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen, jeg har en opgave som lyder følgende: 

10g acetone C3H6O opløses i vand til et samlet volumen på 125mL. Hvad er molariteten af denne opløsning? 

Jeg er ærlig talt helt lost :/ 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2017 af janhaa

dvs n = 0,172 mol acetone, altså:

[acetone] = n/V = 1,378 M


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2017 af janhaa

der n = 10g/(molar mass acetone)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2019 af Lara45

#1Hvor får du 0,172 fra?

Er der nogle, der ved det?


Skriv et svar til: opløsning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.