Matematik

Finde x for: ln(7*x-4)=5

14. februar 2017 af hwdhjqd (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan komme med en forklaring på hvordan denne ligning løses da jeg skal op til prøve i morgen

ln(7*x-4)=5

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2017 af StoreNord

Brug exp()-funktionen på begge sider.


Svar #2
14. februar 2017 af hwdhjqd (Slettet)

Kan du uddybe, eller komme med en forklaring. Er virkelig lost :I


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2017 af StoreNord

eln(7*x-4)            er det samme som 7x-4.  Gør det samme på højre side.


Skriv et svar til: Finde x for: ln(7*x-4)=5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.