Matematik

Tal

17. februar 2017 af sille1122 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

A. 12 * (-6) + 7 * (-2) =

B. (-3)* (-9) - 45 + 11 =

C. 154 - 8 * (-6) - 112 =

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2017 af mathon

A)  
           12\cdot (-6)\; \; \; + \; \; \; 7\cdot (-2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2017 af OliverHviid

Husk dit regnehierarki og husk at -*-=+ 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2017 af mette48 (Slettet)

B. (-3)* (-9) - 45 + 11 =

først ganges (-3)* (-9)   da det er 2 negative tal der bliver ganget bliver resultatet positivt

derefter tælles de tre tal sammen


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2017 af mathon

C. 

        154\; \; \; -\; \; \; 8\cdot \left ( -6 \right )\; \; \; -112


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. februar 2017 af Therk

Omend du har skrevet dine opgaver af fra dit opgavehæfte, vil jeg gerne rose dig for at skrive opgaverne op korrekt, inkl. de vigtige parenteser.


Skriv et svar til: Tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.