Matematik

renter

19. februar 2017 af sisseb93 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej er der nogle som kan give mig en kort forklaring på udregning af renter? 

spørgsmålet til opgaven : Beregn den årlige rente af nedstående beløb, når de står på frikonto 

frikonto er 1,25% 

a: 15000kr. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2017 af mathon

årsrente:
                       \left ( 15000\; kr \right )\cdot 0{,}0125


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2017 af mathon

eller noteret:

årsrente:
                       R_{aar}=\frac{15000\; kr}{100} \cdot 1{,}25


Svar #3
19. februar 2017 af sisseb93 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.