Matematik

Find X NUUU

23. februar 2017 af Mitnavne (Slettet) - Niveau: C-niveau

find x

40000=1800*4.1*
* = 4.1 i x


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2017 af mathon

Skriv opgaven i forståelig notation.


Svar #2
23. februar 2017 af Mitnavne (Slettet)

40000= 1800*4,1x


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2017 af PeterValberg

x=\frac{\log\left(\frac{40000}{1800} \right )}{\log(4,1)}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Find X NUUU

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.