Fysik

Fysik - henfaldskonstanten

28. februar 2017 af 12345hey (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa.

Jeg har et problem med vedhæftede fysikopgaver, som jeg meget gerne vil have hjælp til!! :)

Mange tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2017 af mathon

                        


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2017 af mathon

a.
                 T_{\frac{1}{2}}\cdot k=\ln(2)

                 k=\frac{\ln(2)}{T_{\frac{1}{2}}}


Svar #3
28. februar 2017 af 12345hey (Slettet)

Men hvad er T_1/2 i dette tilfælde?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2017 af tyskeren11 (Slettet)

#3

Men hvad er T_1/2 i dette tilfælde?

Det får du jo oplyst.

T_{1/2}=433 aar=1,36641489\cdot 10^{10} s


Svar #5
28. februar 2017 af 12345hey (Slettet)

Tusind tak, hvad med a b og c?


Svar #6
01. marts 2017 af 12345hey (Slettet)

Undskyld mente b, c og d


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. marts 2017 af mathon

b)
          Først beregner du antal mol.

          Et mol indeholder NA kerner.


Svar #8
01. marts 2017 af 12345hey (Slettet)

Mange tak :)


Skriv et svar til: Fysik - henfaldskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.