Matematik

Ligning og potens

06. marts 2017 af sea789 - Niveau: 9. klasse

Hej allesammen.

Jeg er i tvivl om, hvordan man løser en ligning når den ser sådan ud:  x2+2 =3x2-16

Nogen der vil hjælpe? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2017 af SuneChr

Saml alt med x2 på højre side og tallene på venstre.
x2 + 2  = 3x2 - 16
2x2 = ...........
  x2 =  ..........
  x  =  ...........  ........... 


Skriv et svar til: Ligning og potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.