Matematik

Eksponentiel funktion

06. marts 2017 af pååå (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg a i:

y=1,05*e^(0.27x)

Er det forresten korrekt at sige b=1,05 her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2017 af StoreNord

spørgsmål 2)              Du kan jo prøve at finde f(0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2017 af Mathias7878

e^0 = 1

dvs a=1

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. marts 2017 af SuneChr

e^{0,27x}=(e^{0,27})^{x}
Hermed er a  =  e^{0,27}
Ja, b = 1,05


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.