Matematik

Vektorer

07. marts 2017 af dasiyangel (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej SP

En venlig sjæl der kan hjælpe mig med følgende opgave, som jeg har vedhæftet som billede? Jeg er gået i stå ved trinnet, hvor jeg har lavet det om til lineære udtryk.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2017 af peter lind

Skriv x ud som x1i + x2j + x3k og gang sammen


Svar #3
08. marts 2017 af dasiyangel (Slettet)

Hvilket trin snakker du om?

Svar #4
08. marts 2017 af dasiyangel (Slettet)

Kan du forklare det lidt bedre?

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. marts 2017 af mathon

#4
                       \begin{pmatrix} -1\\2 \\ 3 \end{pmatrix}\times\begin{pmatrix} x_1\\x_2 \\ x_3 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 1\\5 \\ -3 \end{pmatrix}


Svar #6
08. marts 2017 af dasiyangel (Slettet)

Ja, det har jeg gjort også har jeg lavet det om til lineær udtryk. Hvad skal man så derefter?


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. marts 2017 af mathon

                -3x_2+2x_3=1
                3x_1+x_3=5
                -2x_1-x_2=-3


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.