Matematik

Reducering af ligning (hjælp)

08. marts 2017 af Birkzz - Niveau: 7. klasse

Hej, jeg ved ikke hvordan man reducere disse 3 ligninger. 

Hvad er svaret og hvordan gør man?

 2 * x + x + 3 * x + x =

y +4+8 * y + 6 x =

12 x -8 -6 x +16 =


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2017 af janhaa

dette er ikke ligninger, kun algebra

a) 7x

b) 9y + 4 + 6x

c) 6x + 8


Svar #2
08. marts 2017 af Birkzz

Nå, min fejl. 

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Reducering af ligning (hjælp)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.