Matematik

opskriv en andengradsligning, der har rødderne...

08. marts 2017 af bradapete (Slettet) - Niveau: B-niveau

vi skal opskrive en andengradsligning ud for rødder -2 og 3, og da vælger man jo a til at være 1. 1*(x+3)(x-2)=x^2+x-6, eller hva? ..


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2017 af StoreNord

(x+2)(x-3)


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. marts 2017 af SuneChr

a(x + 2)(x - 3) = 0   ⇔  ∀ a ∈ R \ {0} :  x ∈ {- 2 ; 3}
Her står skrevet, at a kan være alle reelle tal ≠ 0  og  x = - 2  og  x = 3


Skriv et svar til: opskriv en andengradsligning, der har rødderne...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.