Matematik

Areal

11. marts 2017 af Theajames (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan skal jeg løse denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2017 af StoreNord

Differentièr A(r) med hensyn til r.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2017 af mathon

                               A{\, }'(r)=6-\tfrac{1}{2}\left (\pi +4 \right )\cdot 2\cdot r

                               A{\, }'(r)=6-\left (\pi +4 \right )\cdot r

størst muligt areal
kræver bl.a.
                                A{\, }'(r_o)=6-(\pi +4)\cdot r_o=0


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.