Matematik

Bestem forskriften for den stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet p(1,10)

16. marts 2017 af augustex1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem forskriften for den stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet  p(1,10) 
Hjælp søges.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2017 af mathon

Hvilken f(x)?


Svar #2
16. marts 2017 af augustex1 (Slettet)

En funktion f er givet ved f(x)=6x^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2017 af mathon

Stamfunktionerne
                                   F_k=y=2x^3+k   gennem  (1,10)

                                              10=2\cdot 1^3+k

                                              k=8
hvoraf
                                   F_8=y=2x^3+8


Svar #4
16. marts 2017 af augustex1 (Slettet)

Mange tak. 


Skriv et svar til: Bestem forskriften for den stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet p(1,10)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.