Matematik

Bestem area af funktion

19. marts 2017 af ElNino198 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kunne hjælpe med denne opgave har ti-Nspire som jeg kan bruge???


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2017 af StoreNord

Skal du absolut bruge TI'nspire?    Jeg ville da langt foretrække Geogebra.


Svar #2
19. marts 2017 af ElNino198 (Slettet)

Ja der skal desværre bruges Nspire


Svar #3
19. marts 2017 af ElNino198 (Slettet)

Er der nogle der kan forklare det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2017 af Mathias7878

Har vedhæftet et billede med løsningerne 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. marts 2017 af Number42 (Slettet)

Først finder du rødderne til f(x)=0, der er kun to x=1 og x=5

 du skal bruge den mindste (ifølge den givne graf)

Så integrerer du f(x) fra 0 til 1 hvilket bliver  7/3+11/30 a^2

derfra er det let at bestemme M= 7/3+11/30*2^2 = 19/5

og det er let at bestemme a hvis m=40.

Problemet er så hvordan man gør det på din TI, jeg kender ikke TI'nspire


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. marts 2017 af StoreNord

Næ, hvorfor gå over åen efter vand.   :)


Skriv et svar til: Bestem area af funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.