Bioteknologi

Aflevering(Med nogle spørgsmål

22. marts 2017 af Niki123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen, jeg vil gerne lære og forstå det, men håber I vil hjælpe mig.

Opgave 1)Beregn massen af 4,3mol svovlsyre

Opgave 2) Hvor mange mol er 200g ethanol

Opgave 4) Hvor mange gram vand dannes der ved forbrænding af 230g pantan C5H12?

Har lavet mine andre, men prøver at lave dem her, har prøvet at finde formler til, at lave dem, nogle der evt. Kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2017 af Skaljeglavedinelektier

n=\frac{m}{M}

Prøv selv ved brug af formlen. Til din opgave 4) skal du have lavet et reaktionsskema. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2017 af mathon

Opgave 4)

                     C_5H_{12}\; +\; 8\, O_2\; \rightarrow \; 5\, CO_2\; +\; 6\, H_2O


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2017 af mathon

reaktionsforhold:
                                pentan : vand = 1 : 6

               m_{vand}=n_{vand}\cdot \left ( 18{,}015\; \tfrac{g}{mol} \right )=6\cdot n_{pentan}\cdot \left ( 18{,}015\; \tfrac{g}{mol} \right )=

                                 6\cdot \left ( \frac{230\; g}{72{,}151\; \tfrac{g}{mol}} \right )\cdot \left ( 18{,}015\; \tfrac{g}{mol} \right )


Skriv et svar til: Aflevering(Med nogle spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.