Matematik

hældning

30. marts 2017 af lokpæø (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogle, som ved hvad enheden på hældningen er her?

Skærmbillede 2017-03-30 kl. 19.36.41.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2017 af peter lind

Du skal dividere enheden på y-aksen med enheden på x-aksen


Svar #2
30. marts 2017 af lokpæø (Slettet)

Jeg får det til minutter, men ville lige få det bekræftet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2017 af janhaa

#2

Jeg får det til minutter, men ville lige få det bekræftet.

korrekt


Svar #4
30. marts 2017 af lokpæø (Slettet)

Tak.


Svar #5
30. marts 2017 af lokpæø (Slettet)

Men det giver bare ikke helt mening har mig. For jeg har fået at vide at hældningen er:

\alpha = \frac{K_m}{V_{max}} 
Jeg ved at hældningen er \alpha =0,39 min, mens V_{max}=1,6 mM, så enheden af Km vil blive min·mM, men jeg har fået at vide Km altid har samme enhed som koncentrationen så det burde vel være mM, der er enheden.


Svar #6
30. marts 2017 af lokpæø (Slettet)

Fandt ud af det.


Skriv et svar til: hældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.