Matematik

Bestem O'(10) - er lidt i tvivl om mine beregninger

30. marts 2017 af Mm98 - Niveau: A-niveau

I en model kan en virksomheds omkostninger ved produktionen af x enheder af en bestemt vare beskrives v. funktionen

O(x) = 0,02x^2+10x+5000

Hvor O bestegner omkostningerne målt i kr. 

Bestem O'(10) og giv en fortolkning af tallet.
Jeg får O'(10) = 0,02 *2*10+10 = 10,4

og jeg fortolker det som at: O'(10) fortæller, hvor meget omkostningerne ændres, hvis produktionen er 10, og man ændrer produktionen med 1        


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2017 af Skaljeglavedinelektier

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2017 af Skaljeglavedinelektier

Jeg kan ikke få lov til at se funktionerne. 


Svar #3
30. marts 2017 af Mm98

Hvorfor har du skrevet et punktum? :)


Svar #4
30. marts 2017 af Mm98

nåårr,

jeg har vedhæftet et screenshot af indlægget :)

Vedhæftet fil:2017-03-30.png

Svar #5
30. marts 2017 af Mm98

? :)


Brugbart svar (1)

Svar #6
30. marts 2017 af Skaljeglavedinelektier

Det ser rigtigt ud. 


Skriv et svar til: Bestem O'(10) - er lidt i tvivl om mine beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.