Fysik

N2 og N - Fysik

05. april 2017 af MajaBachP - Niveau: 7. klasse

Hej...

Jeg er igang med en fysik rapport om Nitrrogen og jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvad forskellen er på N2 og N.

Jeg ved godt at de begge to er Nitrogen/kvælstof,  men hvorfor er det så to atomtegn for en gas?

Hjælp!


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. april 2017 af mathon

   N_2                   \ddot N\equiv \ddot N          er kvælstofmolekylet

    N                   \cdot \underset{\cdot }{\overset{\cdot }{N }}\! \! :                       er kvælstofatomet


Svar #2
05. april 2017 af MajaBachP

Mange tak:-) Men hvilke to atomer består kvælstofmolekylet af?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2017 af mathon

…af to nitrogenatomer.


Skriv et svar til: N2 og N - Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.