Matematik

Reducering

06. april 2017 af UchihaItachi - Niveau: A-niveau

Hvordan kan jeg reducere på dette: 

(-1+i)\cdot \frac{1}{2}\cdot e^8 \cdot \sqrt{3}-\frac{1}{2}\cdot e^8i


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2017 af peter lind

gang ind i parentesen


Svar #2
06. april 2017 af UchihaItachi

kan det passe med:

-\frac{1}{2}\cdot e^8\cdot \sqrt{3}+\frac{1}{2}\cdot e^8+\frac{1}{2}\cdot e^8\cdot \sqrt{3}i+\frac{1}{2}\cdot e^8


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2017 af peter lind

Nej. Der bliver kun 3 led


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.