Matematik

Funktioner

15. april 2017 af Marinus99 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogle som kan hjælpe mig med a.) og b.) i denne her opgave

Opgaven løses i Maple, så hvis i har noget vejledning her ville det være lækkert

mvh Christian


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2017 af peter lind


Svar #2
15. april 2017 af Marinus99 (Slettet)

#1

Hej Peter

Jeg kan ikke se ændringerne, kan du hjælpe mig med at få øje på dem? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2017 af peter lind

a)  g(-2) = -1

   g'(-2) = 0

   g(0) = 0

b)  Find h'(x) og derefter løs uligheden 0< h'(x) < 1


Svar #4
15. april 2017 af Marinus99 (Slettet)

#3

a)  g(-2) = -1

   g'(-2) = 0

   g(0) = 0

b)  Find h'(x) og derefter løs uligheden 0< h'(x) < 1

hvordan vil du løse sådan en ulighed


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. april 2017 af peter lind

Det er ligheder ikke uligheder. g(x) = ax2+bx+c da det er en parabel.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.