Matematik

kg om til g

18. april 2017 af annomumie (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hvordan regner man 2,1kg om til g?

vis mig gerne en udregning :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. april 2017 af Mathias7878

1 kg = 1000 gram

2,1 * 1000 = 2100 gram

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2017 af OliverHviid

1kg=1000g

Se om du kan regne det ud nu...


Svar #3
19. april 2017 af annomumie (Slettet)

tak


Skriv et svar til: kg om til g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.