Matematik

HJÆLP!!! trigonometri

19. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

søger hjælp til den her trigonometri opgave.......


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2017 af mathon

             18^2=15^2+\left | AC \right |^2

             \left | AC \right |=\sqrt{18^2-15^2}

             \cos(B)=\frac{15}{18}


Skriv et svar til: HJÆLP!!! trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.