Matematik

Ligning

19. april 2017 af Mali4569 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en der kan vise beregningerne for løsningen til denne ligning?

6,6 * 1,542297^x = 1000


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2017 af PeterValberg

6,6\cdot 1,542297^x=1000

1,542297^x=\frac{1000}{6,6}

x\cdot\ln(1,542297)=\ln\left(\frac{1000}{6,6}\right)

x=\frac{\ln\left(\frac{1000}{6,6}\right)}{\ln(1,542297)}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.