Matematik

Løsninger af ligning

19. april 2017 af tobiasyesyes (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har brug for hjælp til b) i den vedhæftede opgave

Vedhæftet fil: Capture.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2017 af peter lind

a) sæt de pågædende værdie for cos(x) og sin(x) ind i ligningen


Svar #3
20. april 2017 af tobiasyesyes (Slettet)

#2

Som sagt har jeg kun brug for hjælp til b)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. april 2017 af SuneChr

En grafisk løsning lader formode, at den anden løsning i nævnte interval er
x = 11/36π = 0,95993108...
   = 55º
Opgaven kan sandsynligvis gribes an ved brug af komplekse tal eller hyperbolsk trigonometri. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. april 2017 af SuneChr

Man har, i intervallet, hvor a > 0 og b > 0

\frac{\sqrt{3}-1}{a}+\frac{\sqrt{3}+1}{b}=4\sqrt{2}               og

a^{2}+b^{2}=1     (idiotformlen)                   ⇒

a = 0,2588190451...   ∧     b = 0,9659258262...             ∨
a = 0,8191520442...   ∧     b = 0,5735764363...


Skriv et svar til: Løsninger af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.