Matematik

trigonometri

20. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

HJÆLP!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2017 af OliverHviid

Anvend sinusrelationerne til at finde vinkel W.

Anvend "appelsinformlen" til at finde arealet af trekant WRH.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2017 af mathon

Ved brug af sinus-relationer:
                                                   \frac{\sin(W_{spids})}{19}=\frac{\sin(32^\circ)}{25}


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. april 2017 af janhaa

sin(w) / 19 = sin(32)/25

sin(w) = 0,403

w = 23,8 grader.

vinkel R = 124,2 grader

der

A = 0,5*25*19*sin(124,2) = 196,4


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. april 2017 af mathon

trekantsareal:
                              T=\frac{\left | RW \right |^2}{2}\cdot \frac{\sin(W)\cdot \sin(H+W)}{\sin(H)}


Svar #6
20. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

er arealet af trekanten 125,85?


Svar #7
20. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

hvordan regnede du vinkel W og R janhaa...


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. april 2017 af mathon

                    W=\sin^{-1}\left ( \frac{19\cdot \sin(32^\circ)}{25} \right )=23{,}75^\circ

                    


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. april 2017 af mathon

                             T=\frac{\left | RW \right |^2}{2}\cdot \frac{\sin(W)\cdot \sin(H+W)}{\sin(H)}

                             T=\frac{25^2}{2}\cdot \frac{\sin(23{,}75^\circ)\cdot \sin(32^\circ+23{,}75^\circ)}{\sin(32^\circ)}=125{,}86


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.