Fysik

Grundtone frekvens

25. april 2017 af denklogemig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kombineres de tre ovenstående formler? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2017 af fosfor (Slettet)

f_g = v/ \lambda_g indsæt v og lambda_g


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2017 af mathon

               f_g=\frac{v}{\lambda _g}=\frac{\sqrt{\frac{S}{\mu }}}{2L}=\frac{\sqrt{\frac{S}{\mu }}}{\sqrt{4L^2}}=\sqrt{\tfrac{S}{4\mu }\cdot L^{-2}}=\sqrt{\tfrac{S}{4\mu }}\cdot L^{-1}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2017 af mathon

               


Svar #4
25. april 2017 af denklogemig (Slettet)

Tak for svar!

Hvilken regel bruges i dette step ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. april 2017 af fosfor (Slettet)

Der bruges (hvor a er positiv)

a \sqrt{b} = \sqrt{a^2 b}


Svar #6
26. april 2017 af denklogemig (Slettet)

Tak! 

Hvad sker der så her? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. april 2017 af mathon

                \small \sqrt{\frac{S}{4\mu }\cdot L^{-2}}=\sqrt{\frac{S}{4\mu }\cdot\left ( L^{-1} \right )^2}=\sqrt{\frac{S}{4\mu }}\cdot\sqrt{( L^{-1})^2}=\sqrt{\frac{S}{4\mu }}\cdot L^{-1}


Skriv et svar til: Grundtone frekvens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.