Matematik

Komplekse plan

10. maj 2017 af DeepOcean - Niveau: A-niveau

hej ,,

savner tegning vedr. føglende:

Afbild følgende mængder af z-værdier i den komplekse plan.

a.   |z| = 2

b.   |z| <1

c.   1 <|z| < 2

Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2017 af janhaa

use WolframAlpha and write

https://www.wolframalpha.com/input/?i=plot+%7Cz%7C%3D2

plot |z| = 2

etc...


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. maj 2017 af mathon

a.   |z| = 2
                    Tegn en cirkel med centrum i den polære akses begyndelsespunkt og radius 2.
                    Alle punkter på cirklens periferi opfylder  |z| = 2

b.   |z| < 1
                    Tegn en cirkel med centrum i den polære akses  begyndelsespunkt og radius 1.
                    Alle punkter inde i cirklen kan være endepunkt for en vektor, for hvilken  |z| < 1.

c.   1 < |z| < 2
                    Tegn to cirklerl med centrum i den polære akses  begyndelsespunkt og radius henholdsvis
                    1 og 2.
                     Alle punkter inde i cirkelringen kan være endepunkt for en vektor, for hvilken  1 < |z| < 2.

Det bemærkes, at den komplekse talplan er en afbildning af talpar på mængden af vektorer, så talparrene er vektorernes koordinater.


Svar #3
10. maj 2017 af DeepOcean

Hvad mener du med cirklens periferi?
Er det muligt at sende tegninger med de respektive vektorer

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. maj 2017 af fosfor (Slettet)

rand = periferi


Svar #5
10. maj 2017 af DeepOcean

Er lidt forvirret med ord cirklens rand

Svar #6
10. maj 2017 af DeepOcean

har tegnet |z|<1 ..er mit tegning er riggtigt

Vedhæftet fil:z mindre 1.gif

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. maj 2017 af fosfor (Slettet)

|z|<1 betyder at de skraveret punkter skal have afstand mindre end 1 fra origo.


Svar #8
10. maj 2017 af DeepOcean

har også tegnet |z| = 2 i vedlagt fil .jeg er tvivl om den er rigtigt

Vedhæftet fil:z.docx

Skriv et svar til: Komplekse plan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.