Matematik

Find ved hjælp af tretrinsreglen differentialkvotienten for funktionen f(x)= ax2?

02. juni 2017 af shapour2011 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej,

til munlige matematik b spørgsmåelt ser sådan ud 

Find ved hjælp af tretrinsreglen differentialkvotienten for funktionen f(x)= ax2?

hvad vil det sige?

Håber der en der kommer med en bud

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2017 af peter lind

Du skal finde f(x+h)-f(x)

Denæst (f(x+h)-f(x))/h

Tilslut skal du finde grænseværdien for x->∞


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2017 af fosfor (Slettet)

lad hellere h->0


Svar #3
02. juni 2017 af shapour2011 (Slettet)

jeg kende godt tretrinsreglen, men hvad med dette f(x)= ax2??


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. juni 2017 af fosfor (Slettet)

sæt ax2 ind på f(x) i tretrinsreglen og

a(x+h)2 ind på f(x+h)


Svar #5
02. juni 2017 af shapour2011 (Slettet)

når ok så den skal bare sættes i x plads og bevise tretrinsreglen, men man får ikke et bestet resultat dvs. tal vel?


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. juni 2017 af fosfor (Slettet)

det skal give 2ax


Svar #7
02. juni 2017 af shapour2011 (Slettet)

ok super tusind tak for svaret 

have en dejlige wekkend


Skriv et svar til: Find ved hjælp af tretrinsreglen differentialkvotienten for funktionen f(x)= ax2?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.