Matematik

Bestem nulpunkterne for polynomiet

03. juni 2017 af Nannnnnna (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har et lille problem med denne opgave, jeg ved ikke hvordan jeg skal finde -x^2, men her er opg.

[f(x)=-2x^2+14x-20]

tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. juni 2017 af StoreNord

f(x) = -2x2+14x-20                   for at finde nul-punkterne skal du bruge "Diskriminant-metoden".

a= -2    b=14  og  c=  -20


Svar #2
03. juni 2017 af Nannnnnna (Slettet)

jeg har puttet tallene ind, men jeg får 36? vil det sige der ikke er nogen nulpunkt? (StoreNord)


Svar #3
03. juni 2017 af Nannnnnna (Slettet)

upps det betyder der e to ! tak for hjælpen


Skriv et svar til: Bestem nulpunkterne for polynomiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.