Matematik

Areal

06. juni 2017 af Guleroden1 - Niveau: 8. klasse

Hvordan udregner jeg det viste figurs areal?

https://gyazo.com/272f6fef764b27c0791596be77f90263


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2017 af janhaa

A = ((5+2)*6) / 2 = 21


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2017 af mathon

Del op i et rektangel og to retvinklede trekanter.

eller
            \small A_{trapez}=\frac{1}{2}\cdot h\cdot \left ( a+b \right )        hvor h er højden og a og b er de parallelle sider.


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.