Matematik

Procent

09. juni 2017 af BSth10 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Louise køber tøj i en butik, der holder udsalg.
I butikken får hun 10 % i rabat, når hun køber to ens varer.


På udsalg koster to par ens sokker 45 kr.

Normalt koster et par sokker?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2017 af mathon

Normalpris:
                        \small p_{normal}=\frac{45\; kr}{0{,}90}


Svar #2
09. juni 2017 af BSth10 (Slettet)

Hvor kommer 0,90 fra

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2017 af OliverHviid

10% i rabat:

100%-10%=90%

90% som decimaltal: 90%/100=0,9


Svar #4
09. juni 2017 af BSth10 (Slettet)

Så svaret er 50

Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.