Matematik

Hvordan kan du definerer fremskrivningsfaktoren?

13. juni 2017 af falloutyogi (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har et spørgsmal: hvad er fremskrivningsfaktoren?

Jeg ved ikke hvordan jeg kan beskriver den...


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2017 af SuneChr

a er fremskrivningsfaktoren i eksponentialfunktionen
f (x) = bax
Du kan, med kapitalfremskrivningsformlen, Kn = K0(1 + r)n
beskrive, hvad en kapital K0 vokser til, når den i n terminer forrentes med rentefoden r pr termin.
Her har man eksponentialfunktionen, hvor f (n) = Kn    b = K0   og  a = (1 + r)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2017 af PeterValberg

fremskrivningsfaktoren a (i en eksponentiel sammenhæng)
er givet ved:

a=1+r

hvor r er vækstraten, hvilket vil sige den procentvise ændring
skrevet som decimaltal.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hvordan kan du definerer fremskrivningsfaktoren?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.