Køb og Salg

TI-Nspire CAS Touchpad - Grafregner (Sælges)

15. juli 2017 af liveyourfuckingdream (Slettet)

Texas Instruments, TI-Nspire CAS Touchpad (Grafregner)

Stadig i original (åbnet) emballage med diverse manualer, ledninger, software osv. Virker naturligvis som den skal og i pæn stand. Brugt af kvinde. Brugt til matematik og naturvidenskab på gymnasialt niveau. Tilladt ved Danske gymnasiale eksamener.

Funktioner, design og yderligere info.:
CAS. (Computer Algebra System) Mulighed for en symbolsk manipulation af algebraiske udtryk, så ligninger kan løses i form af variabler og ikke bare med numeriske resultater.

- minder mere om en computer end om andre lommeregnere. Med Touchpad styrer du musen rundt på skærmen, ligesom på en bærbar PC. Du kan dog også navigere med klik/Tap måden.

- USB link port, gør det muligt at forbinde og overføre data til en PC. eller "enhed-til-enhed" med andre TI-Nspire grafregnere.

Blandt andre funktioner er:
Funktions-, parametrisk-, polar-, sekvens- og 3D graftegning, interaktiv analyse af funktioner, værdier, rødder, maximum,minimum integraler og derivater, 6 forskellige graftyper og 15 farver at vælge i mellem, så det er nemt, at skelne mellem forskellige grafer, mulighed for matricer, 11 interaktive zoomfunktioner, statistiske analyser, mulighed for at have flere definerede og analyserede grafer på én gang, og mulighed for at give lister og regneark brugerdefinerede navne.

15 Mb lagring og 32 Mb drifts, hukommelse.
OS styresystem (TI BASIC og Lua)
LCD Dot-matrix skærm på 320x240 pixels med en skærmopløsning på 115 DPI. og niveau 16 greyscale.

Sælges for Kr. 450,- Ønsker du den tilsendt? Så er prisen med forsendelse.

Vedhæftet fil: IMG_20170713_200454.jpg

Skriv et svar til: TI-Nspire CAS Touchpad - Grafregner (Sælges)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.