Matematik

Procent

15. august 2017 af natbilen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg har lidt problemer med noget procent så håber at der er nogle der vil hjælpe.

Må meget gerne svares på hvordan man gør det.

1. Hvor mange procent udgør 40 af 160

2. Beregn hele beløbet, når 10% af 300 svarer til 30 kr.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. august 2017 af janhaa

1.

4000/60 = 66,7 %

2.

(10*300)/100 = 30 (kr)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2017 af Mathias7878

1. 40/160 = 25 %

2. 300 kr?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. august 2017 af Mathias7878

Er du sikker på, at du har skrevet spørgsmål 2 rigtigt ned?

Skulle der have stået: Beregn hele beløbet, når 10 % af beløbet svarer til 30 kr?

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. august 2017 af janhaa

#1

1.

4000/60 = 66,7 %

2.

(10*300)/100 = 

4000/160 = 25 %


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. august 2017 af janhaa

2. evt

x*0,1 = 30

x = 300 (kr)


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.