Matematik

division

27. august 2017 af gladdk - Niveau: 8. klasse

hej jeg er lidt i tvivl om hvordan  man regner dette ud...Hvad er 105 kroner i procent af 250? og dette... en kvinde vejede for 1 år siden 70kg. idag vejer hun 72,8kg hvor mange procent er hendes kg vokset?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2017 af StoreNord

\frac{105}{250}*100

\frac{72.8-70}{70}*100


Svar #2
27. august 2017 af gladdk

tusind tak men hvordan skal jeg skrive det op? altså jeg skal jo ikke bruge lommeregneren;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2017 af StoreNord

\frac{105}{250}*100=\frac{105*100}{250}            forkort med 10. Forkort med 5. Forkort med 5.


Svar #4
27. august 2017 af gladdk

ok så men forstod ikke den der med vægten ? det giver 7000 til sidst


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2017 af StoreNord

\frac{72.8-70}{70}*100=\frac{2.8*100}{70}            forkort med 10. Forkort med 7.

(Vægten er vokset med 2.8 kg)


Svar #6
27. august 2017 af gladdk

hvorfor ganger du med 2,8?


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. august 2017 af StoreNord

Vægten er vokset med 2.8 kg i forhold til hendes gamle vægt. (Der ganges med 100 for at få det i %)


Svar #8
27. august 2017 af gladdk

oh, okay - tusind tak;)


Skriv et svar til: division

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.