Matematik

Trigomentriske funktioner

27. august 2017 af masterofempire (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem den afledede funktion af hver følgende funktioner:

a) f(x)=7sin(x)+x^-8

b) h(x)=u/6+cos(u)/2


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2017 af StoreNord

a)           Den afledede af sin(x) er cos(x).             Den afledede af cos(x) er -sin(x).

b)           Skal her både stå x og u?


Svar #2
27. august 2017 af masterofempire (Slettet)

Hov nej der skulle stå h(u)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2017 af StoreNord

b)      Så skal du bare lade som u er x.


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2017 af mathon

a)
              \small f{\, }'(x)=7\cos(x)-8x^{-9}

b)
              \small h{\, }'(u)=\tfrac{1}{6}-\tfrac{1}{2}\sin(u)


Skriv et svar til: Trigomentriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.