Matematik

Hjælp til trigomentriske funktioner

27. august 2017 af SSvestergaard (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem den afledede funktion af føgende diff.kvo:

a) f(x)=4^xsqrt2*cos(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2017 af fosfor (Slettet)

skriv funktionen på en måde der en entydigt forståelig


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2017 af JG0005 (Slettet)

Brug reglen for produktreglen: 

https://www.studieportalen.dk/kompendier/matematik/formelsamling/differentialregning/differentialkvotient/produktreglen

hint: f(x)=4^x og g(x)=cos(x), sqrt(2) er en konstant og er derfor uændret. 


Skriv et svar til: Hjælp til trigomentriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.